Vizită de studiu la București a 10 tineri din comunitatea dragă nouă, Hârșova

Săptămâna trecută îi întâmpinam pe cei 10 tineri din Hârșova care au venit în București în vizită . A fost frumos tare frumos să ne revedem cu parte din frumoasă comunitate de care ne-am îndrăgit și în care am lucrat timp de 2 ani cu drag și dorință de a face bine.

Pe lângă faptul că ne-am bucurat mult să vedem fețe cunoscute (o parte dintre ei au fost un real sprijin în toamnă, la Festivalul Diversității), am reușit să petrecem două zile pline de sens împreună – ne-am relaxat și bucurat la Hub, în intimitate cu momente pline de joacă și muzică , am vizitat Târgul de Crăciun , am explorat Bucureștiul și am făcut o vizită la MINA – Museum of Immersive New Art.

La final, Andrei Dobre și Ramona Ion i-au îmbrățișat strâns și au încheiat vizita cu o promisiune : ne vedem și anul viitor în Hârșova!

Proiectul „Incluziune și sănătate în PORT (Hârșova) prin educatie, arte și sport” a fost finanțat un grant în valoare de 582,361 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul proiectului a reprezentat creșterea incluziunii și a abilitării sociale a romilor din UAT Hârșova, prin interventii care încurajează creșterea accesului copiilor la servicii medicale de calitate, prin activităti non-formale care conduc la reducerea absenteismului și abandonului școlar, combaterea discriminării etnice și creșterea participării active a persoanelor roma la deciziile comunitătii.

Pentru informatii oficiale despre Granturile SEE accesati www.eeagrants.ro. Pentru informatii oficiale despre Programul Dezvoltare locală, accesati www.frds.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Translate »

Formular contact